Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
12 nov. Zwarte Pietentraining/Husselavond 24 november
27 okt. Voorjaarscompetitie 2018
18 okt. Update Jeugdcommissie
8 okt. Inhalen competitie en beperkte baanbeschikbaarheid
7 aug. Najaarsactiviteiten ATV
13 jun. Aanmeldingsformulier
27 okt. TOEGANGSHEK SOUBURGH, NIEUWE INFO
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
P8272540.JPG
P8272539.JPG
P8272535.JPG
Meest recente foto's
Zwarte Pietentraining/Husselavond 24 november
 Priscilla van Vliet  Algemeen  32x gelezen

Beste leden van ATV,


Als afsluiting van het tennisseizoen, organiseert Tennisschool Houthuyse in samenwerking met de jeugdcommissie een ZWARTE PIETEN TENNIS-TRAINING bij ATV op vrijdag 24 november a.s. van 16.00 – 17:30 uur en een husselavond van 17.30-20.00 uur.


Geef je op via het inschrijfformulier!


Formulieren
Zwarte Pieten training 2017
Husselavond | 24 november 2017
zondag 12 november 2017, 23:07 uur 0 reacties (reageer)
INSCHRIJVING VOORJAAR 2018 JEUGD GEOPEND
 Priscilla van Vliet  Algemeen  268x gelezen

Dit bericht is bestemd voor de jeugdleden van ATV met geboortejaar 2007 en eerder.

Beste jeugdleden van ATV,

Tot en met vrijdag 1 december kun je je inschrijven voor de jeugd-voorjaarscompetitie 2018.

Wij hopen natuurlijk dat er zoveel mogelijk jeugdleden weer in actie gaan komen tijdens de voorjaarscompetitie!

De inschrijvingen worden verzameld door de competitieleider voor de jeugd. De teams worden ingedeeld door de tennisschool  waarna er overleg is met de jeugdcommissie/competitieleider-jeugd. 

Speeldata zijn:

Zondagen 8, 15, 22 april en 6, 13, 27 mei en 3 juni (inhaaldagen 10, 21 mei en 10 juni)

Klik op 'lees meer' voor de uitleg van de competitie-mogelijkheden op zondag .....
Formulieren
VOORJAARSCOMPETITIE 2018 JEUGD
maandag 6 november 2017, 16:17 uur 0 reacties (reageer)
Voorjaarscompetitie 2018
 Harriet Wieringa  Competitie berichten  772x gelezen
Beste leden,
 
De KNLTB heeft de inschrijving voor de voorjaarscompetitie 2018 opengesteld. 
Via http://www.knltb.nl/tennissers/competitie kunt u alle informatie vinden over de voorjaarscompetitie 2018. 
 
De aanvoerders van de teams hebben inmiddels een mail ontvangen met informatie.
 
Bent u enthousiast geraakt en wilt u competitie spelen (opgeven als team) of u wilt zich als invaller opgeven dan kunt u contact met mij opnemen: dbrouw@zonnet.nl  Ook met vragen kunt u bij mij terecht.

LET OP: De sluitingsdatum voor de inschrijving is vastgesteld op 1 december 2017!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Met vriendelijke groet,

Wendy van der Lee (VCL) 


vrijdag 27 oktober 2017, 14:30 uur 0 reacties (reageer)
Update Jeugdcommissie
 Gert-Jan Weerts  Algemeen  38x gelezen
Beste leden, ouders en verzorgers,

Hierbij volgt een update over de Jeugdcommissie van ATV met betrekking tot de vraag: hoe nu verder?

Na het voor velen verrassende bericht in juni 2017 over het stoppen van een groot deel van de JeugdCommissie (JC) per 1 januari 2018, hebben de commissieleden (Siebe en Agda) die verder willen na 1 januari 2018, nagedacht en intern gesprekken gevoerd over de vraag: hoe nu verder?


Inmiddels zijn we eruit en hebben we de krachten gebundeld met de Technische Commissie (TC). Door samen te werken en met inzet van meerdere invalkrachten gaan we toch een groot deel van de activiteiten die wij in 2017 hebben uitgevoerd en nog uitvoeren ook in 2018 uit voeren.

 

Op 11 oktober 2017 is in overleg met de TC het activiteitenprogramma voor 2018 in grote lijnen vastgesteld. Het meest opvallende besluit is om de clubkampioenschappen voor de senioren en de junioren in dezelfde week te organiseren. Ook gaan we natuurlijk op tenniskamp met de jeugd. Voor het activiteitenprogramma voor 2018 verwijzen we je graag door naar de bijlage.


Voor de World Tour en de competitie voor groen en geel zijn we van plan de betrokken ouders rechtstreeks te benaderen of ze de teams meer zelfstandig willen begeleiden (wat in de praktijk reeds gebeurd). Nieuwe teams krijgen natuurlijk extra begeleiding zodat zij in de toekomst ook zelfstandig kunnen gaan opereren. Dit alles gaat natuurlijk in samenspraak met de VerenigingCompetitieLeider voor de jeugd (Siebe Versendaal).


Door bovenstaande samenwerking hebben wij vertrouwen in de toekomst van de JC en haar activiteiten. Wij hebben er in ieder geval weer zin.  Heeft u ook zin om mee te helpen bij de activiteiten van uw dochter en/of zoon wij zijn altijd bereid om een toelichting te geven over de mogelijkheden om een steentje bij te dragen.


Voor vragen en/of opmerkingen kunt u zich wenden tot de JC (Siebe Versendaal, siebeversendaal@hotmail.com) of TC (Wendy van der Lee, dbrouw@zonnet.nl).


Met sportieve groet,


De JC en de TCDownload bestanden
voorlopige activiteitenprogramma 2018 390 KB (40x opgehaald)
woensdag 18 oktober 2017, 17:24 uur 0 reacties (reageer)


Inhalen competitie en beperkte baanbeschikbaarheid
 Gert-Jan Weerts  Algemeen  82x gelezen

Vanwege de slechte weersomstandigheden tijdens de afgelopen competitieweekenden worden de komende weken verschillende wedstrijden ingehaald. Voor zover nu bekend zal dit zijn op 9 oktober, 19 oktober, 3 november en 4 november. Tijdens het inhalen van de competitie zullen er minder banen beschikbaar zijn om vrij te tennissen. De gereserveerde banen voor de competitie worden weergegeven op het afhangbord.

De technische commissie
zondag 8 oktober 2017, 21:18 uur 2 reacties (reageer)
Vinkeslag september 2017
 Philip de Koning  Clubblad  73x gelezen

De nieuwe Vinkeslag is er weer.

Veel leesplezier.


Download bestanden
Vinkeslag september 2017 964 KB (245x opgehaald)
dinsdag 26 september 2017, 08:59 uur
ATV SNS Open 2017 was een groot succes!
 Patrick Dijk  Toernooien  131x gelezen

ATV SNS Open 2017 was een gezellige, drukke en sportieve week met heerlijk weer! Wij vatten het samen als “een zeer succesvol tennistoernooi in Alblasserdam”.

 

De organisatoren

Na een afkickprogramma voor de organisatoren (van circa 1 week) kijken wij terug op een fantastisch tennistoernooi in Alblasserdam. Wij vonden het ontzettend leuk dat er veel mensen naar onze Alblasserdamse Tennis Vereniging (ATV) zijn gekomen als sportliefhebber, deelnemer en/of als gezelligheidsdier. Wij willen jullie allemaal bedanken ongeacht de rol (of rollen) die jullie hebben vervuld tijdens het ATV SNS Open 2017. Als organisatoren geeft het ons natuurlijk een goed gevoel om veel partijen in een week te kunnen laten spelen. Gezien het grote aantal partijen moesten wij streng (doch rechtvaardig) zijn voor wat betreft de verhinderingen. Desondanks hebben wij onze flexibiliteit niet opzijgezet, omdat wij het ook belangrijk vonden dat iedereen met plezier op de baan staat. Gezien alle positieve reacties zijn wij daarin geslaagd. Ook dank voor jullie begrip, want mede dankzij jullie inzet en houding was het succes grotendeels al geborgd.     

zondag 3 september 2017, 21:37 uur 0 reacties (reageer)
Najaarsactiviteiten ATV
 Gert-Jan Weerts  Algemeen  126x gelezen
Kaas Wijn Training Avond VRIJDAG 8 september 2017

De Technische Commissie organiseert i.s.m. Tennisschool Houthuyse en KaasenZo op vrijdag 8 september 2017 een Kaas&Wijn&Trainingsavond ter voorbereiding op de aanstaande najaarscompetitie. Ieder seniorlid van ATV is welkom om mee te doen (ook al speel je geen competitie!!!). Afhankelijk van het aantal deelnemers staan verschillende trainings- en wedstrijdvormen onder begeleiding van onze tennistrainers op het programma. Tijdens en tussen de trainingen en wedstrijden door kan worden genoten van een mooie selectie aan wijnen en bijbehorende kazen. De kazen en wijnen worden net als vorig jaar verzorgd door KaasenZo! We starten om 19:30 hr. De kosten voor deelname bedragen 7,50 EUR. Opgave via onderstaand formulier of in het clubhuis.

Oktoberfest VRIJDAG 17 november 2017

De Technische Commissie organiseert op vrijdag 17 november 2017 net als vorig jaar een 'Oktoberfest'-avond. Ieder seniorlid van ATV is welkom om mee te doen. Je kan ook langs komen om aan te moedigen of je kan tijdens een biertje langs de lijn de hoogtepunten van het afgelopen tennisseizoen nabespreken. De deelnemers worden gehusseld waardoor er leuke wedstrijden gespeeld worden. Tijdens en tussen de tenniswedstrijden door kan worden genoten van bier en bijbehorende hapjes. De aanvang is 19:30 hr en deelname kost 3 EUR. Opgave via onderstaand formulier of in het clubhuis.

     


Formulieren
Oktoberfest 2017
Kaas Wijn en Tennistraining
maandag 7 augustus 2017, 20:39 uur 0 reacties (reageer)
Senior ClubKampioenschappen 2018
 Gert-Jan Weerts  Algemeen  300x gelezen

Beste mensen,

 

De Senior Clubkampioenschappen 2017 (hierna SCK 2017) zijn achter de rug.  Wat een geweldige, leuke en vooral een gezellige week! Wij hopen van harte dat jullie het ook zo hebben ervaren.

 

Korte terugblik en dankwoorden

Van smakelijke hapjes, heerlijke speciaal bieren, DJ Stimulus, demowedstrijd trainers en de BBQ. Het is jullie allemaal aangeboden vorige week. Wij hebben ons met veel plezier en energie ingezet om voor jullie een mooie week te verzorgen. Dat is in ieder geval met het weer gelukt! ??

 

Via deze weg bedanken wij nog een keer alle deelnemers voor hun sportieve inzet tijdens de  SCK 2017. Ook willen alle leden (als supporter en bezoeker) bedanken voor de sfeer in en rond de vereniging. Uiteraard gaat ook onze dank uit naar iedereen die zich op de één of andere manier heeft ingespannen voor het SCK 2017 de afgelopen week. Op deze manier hebben wij met z’n allen (deelnemers, leden en aanhang) het mogelijk gemaakt om met de gehele vereniging een mooie en gezellige week te beleven. Ons doel is hiermee bereikt, want dat maakt de Senior Clubkampioenschappen voor ons een succes. Onze welgemeende dank aan jullie allemaal!

 

Proficiat aan de prijzenwinnaars

Proficiat aan alle kampioenen en sub kampioenen! ?? Van harte gefeliciteerd met het bereikte resultaat. SCK 2017 gaat de boeken in met de volgende (sub-)kampioenen.

 

Onderdeel

Kampioenen  (1e prijs)

Sub kampioenen (2e prijs / troostronde)

Heren Enkel A

Marcel Block

Mels Korteweg (2e prijs)

Maarten de Zeeuw (getrooste winnaar)

Heren Enkel D

Marcel Smeets

Corné van der Hoog (2e prijs)

Dames Dubbel B

Christine Visser & Emily Visser

Wilma Nonnekes & Christine Weijer (2e prijs)

Dames Dubbel C

Annemarie de Wit (alias Joy!) & Mirthe de Wit

Cili Timmermans & Maxime Timmermans (2e prijs)

Dames Dubbel D

Ciska Moerland & Fiona Moerland

Monica Vis & Corrie van Vliet (2e prijs)

Heren Dubbel A

Marcel Block & Maarten de Zeeuw

Balazs Houthuyse & Victor Berk (2e prijs)

Heren Dubbel B

Thijs Verhaar & Gert Jan Weerts

Junior Visser & Steven van der Waal (2e prijs)

Heren Dubbel C

Wilco Buitendijk & Jeroen Sakko

Leo Kusters & Martin Vastenhout (2e prijs)

Gemengd Dubbel A

Noortje Korteweg & Mels Kortweg

Agda van Huet & Matthijs Mallee

Maxima Timmermans & Siebe Versendaal (getrooste winnaars)

Gemengd Dubbel B

Christine Visser & Junior Visser

Wendy van der Lee & Gert Jan Weerts (2e prijs)

Gemengd Dubbel C

Emily Visser & Tom Dautzenberg

Annemarie de Wit & Henri de Wit (2e prijs)

Tineke Labee & Peter Versteeg (getrooste winnaars)

 

Foto-en filmmateriaal

Van 26 juni tot en met 2 juli zijn vele foto’s (en enkele filmpjes) van jullie gemaakt. Op de Facebookpagina van ATV (klik hier) en in het fotoalbum op de internetsite van ATV (klik hier) is het beeldmateriaal beschikbaar. Het filmpje van de demowedstrijd vinden jullie ook op Facebook (klik hier). Ga snel een kijkje nemen en beleef de leuke en mooie momenten nog een keer.

 

Beeldmateriaal ATV-drone

Sommige van jullie hebben tijdens de finaledag ervaren hoe het is om met een drone “op de gevoelige plaat” te worden gezet. Het beeldmateriaal van “hoge” ??  kwaliteit is op de Facebookpagina (klik hier voor de video en klik hier voor foto’s) en de internetsite van ATV geplaatst (klik hier voor de foto’s). Ga snel kijken en zie hoe mooi jullie en de vereniging er van bovenaf uitzien!

 

De SCK commissie 2018

Last but nog least, wij hebben heel veel positieve energie en tijd gestoken in de organisatie van het SCK 2017. En dat was het allemaal dubbel en dwars waard. Volgend jaar proberen wij de lat hoger te leggen, zodat wij met zijn allen dan ook weer een bijzondere tijd kunnen beleven. Wij gaan door en op naar de SCK 2018! Doe je dan ook weer mee? Schrijf je nu alvast in! ??

 

Met vriendelijke groeten,

Wendy van der Lee + Patrick Dijk + Gert Jan Weerts + Jeroen Sakko = SCK-commissie 2018
zondag 9 juli 2017, 21:13 uur 0 reacties (reageer)
JEUGDCLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2017
 Bart de Zeeuw  Toernooien  145x gelezen
Heeft iedereen een beetje de smaak te pakken na het in tropische temperaturen verlopen Epine Open 2017? Wij hopen van wel, want zoals ieder jaar worden er ook in 2017 clubkampioenschappen georganiseerd voor jeugdleden tot en met 17 jaar. Het toernooi vindt dit jaar plaats van maandag 28 augustus tot en met 3 september. Indien nodig worden er al wedstrijden gepland op zaterdag 26 en zondag 27 augustus. 

De clubkampioenschappen bestaan dit jaar uit de volgende categorieën: ME17, ME14, MEO2, MEO1, MEG2, MEG1, JE17, JE14, JEO2, JEO1, JEG2, JEG1, MD17, MD14, JD17 en JD14. Je kunt je inschrijven via toernooiklapper (zoek op: Alblasserdam) en de inschrijving staat open tot en met 18 augustus. Mocht je twijfelen over in welke categorie je jezelf moet inschrijven, omdat je in een overgang zit van bijvoorbeeld 'groen' naar 'geel', dan adviseren wij dat je je inschrijft in de categorie waarin je de afgelopen voorjaarscompetitie in hebt gespeeld.

Tot slot willen wij een ieder uitnodigen voor een hapje en een drankje tijdens de BBQ op de finaledag (zondag 3 september). De inschrijving hiervoor zal gedurende de toernooiweek duidelijk worden. Wij hopen jullie allemaal te mogen ontvangen in de eerste week van september en kijken uit naar de ongetwijfeld prachtige potjes tennis die jullie op de mat zullen leggen. Voor nu een fijne vakantie en tot dan! 


De Toernooicommissie

donderdag 6 juli 2017, 11:58 uur
1 2 3 4 5 6 7 ...
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Baanonderhoud
 Bestuur
 Clubblad
 Competitie berichten
 Contributie tarieven
 Kidscorner
 Lid worden bij ATV
 Opwaarderen KNLTB-pas
 Tenniskids
 Tennisschool
 Toernooien
 Vergaderschema bestuur
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
24 November - 24 November
 Zwarte Pieten training

 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Gemengd
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Meisjes
 Zondag Gemengd